Pouwel Woldendorp

Roostermaker

Met zo’n 35 jaar werkervaring in administratieve omgevingen, ben ik gewend om op alle niveaus binnen onderwijsinstellingen te functioneren, zowel bij secretaresses als bij managers. Ik heb gewerkt als teamleider en interimmanager onderwijsadministratie en projectmanager onderwijslogistiek. Ik heb adviesprojecten uitgevoerd voor implementatie van Syllabus Plus en de herinrichting van administratieve procedures. Ik ben een ervaren roostermaker Syllabus Plus en TermTime. Verder ben ik door AdVitrae opgeleid in Xedule en ben ik ook bekend met Untis planning- en roostersoftware.
Stacks Image 296
Ik ben analytisch sterk, werk gestructureerd en nauwkeurig en gebruik deze eigenschappen graag om mensen en organisaties te helpen zichzelf te ontwikkelen. Verder ben ik nieuwsgierig naar mensen en hun motivatie, ben ik een goede luisteraar, gericht op communicatie en loyaal naar mijn collega’s. Ik ben toegankelijk en enthousiast, houd van leren en ontwikkelen.

Loopbaan

Mijn loopbaan begon bij de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik als hoofd onderwijsbureau en projectmedewerker kwaliteitszorg een belangrijke rol speelde in de automatisering van de onderwijslogistiek. De RuG was een van de eerste hoger onderwijsinstellingen in Nederland die de roostering automatiseerde met Untis roostersoftware, opgevolgd door Syllabus Plus. In 1999 ben ik gestart met mijn eigen adviesbureau, Torc informatiemanagement. Sindsdien ben ik in het hele land werkzaam geweest adviseur, projectmanager en roostermaker. Sinds 2019 houd ik mij als freelancer alleen nog bezig met rooster- en adviesopdrachten. Een overzicht van de belangrijkste projecten is te vinden op de pagina Ervaring.